ДТП з позашляховиком та двома вантажівками під Харковом: у поліції відкрили кримінальне провадження

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, 25 січня 42-річний водій Volkswagen прямуючи з Києва до Харкова, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою Renault. Після цього позашляховик відкинуло на фуру DAF і та з’їхала в кювет.

У Харкові зіткнулися два легковики, одну з машин викинуло на тротуар (Фото)

В результаті аварії водій Volkswagen загинув на місці. 60-річний пасажир позашляховика, а також обидва водії вантажних автомобілів отримали травми. Медики швидкої допомоги доставили їх до лікарні.

У Харкові легковик збив двох пішоходів

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил дорожнього руху”). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, раніше під Харковом перекинувся автобус. Аварія сталася на трасі “Харків-Київ-Довжанський”. Як повідомили в облуправлінні ДСНС, біля села Гракове Чугуївського району перекинувся мікроавтобус Ford Transit. В результаті ДТП 53-річний водій загинув відразу. Його тіло виявилося заблоковано всередині авто.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі