Випав з вікна багатоповерхівки: потерпілого зняли з даху магазину (Фото)

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці 23 Серпня, 35 надійшов на спецлінію 26 січня. До місця НП направили два відділення рятувальників. За інформацією відомства, з вікна квартири на п’ятому поверсі на дах магазину впав чоловік. Рятувальники допомогли медикам швидкої допомоги дістатися до потерпілого.

Врятували собаку та п’ятьох кошенят: у Харкові пожежники майже чотири години гасили вогонь у приватному будинку

Після цього чоловіка з численними травмами спустили на землю та доставили в лікарню. За попередньою інформацією, в результаті падіння харків’янин зламав хребет та обидві ноги.

Зламали двері та забралися через вікно: у Харкові пожежники врятували сплячого чоловіка

Для надання допомоги потерпілому задіяли 10 співробітників ДСНС. Вся операція тривала близько однієї години.

Нагадаємо, раніше в Харківській області пожежники евакуювали жителів п’ятиповерхівки. Пожежа сталася ввечері 23 листопада в селищі Куп’янськ-Вузловий. Горіла кімната у квартирі на третьому поверсі, на сходовій клітці утворилося сильне задимлення. Рятувальники вирішили провести евакуацію та вивели на свіже повітря мешканців верхніх поверхів, серед яких було троє дітей.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі