Еліна Світоліна вилетіла з чемпіонату US Open

Харків’янка не вийшла в півфінал Відкритого чемпіонату США.

Перша ракетка України програла 19-річній Лейлі Фернандес у чвертьфіналі US Open з рахунком 3:6, 6:3, 6:7. Початковий сет Еліна Світоліна програла, але вже в другому – здобула перемогу. У третьому сеті українська тенісистка програвала з рахунком 2:5, але все ж змогла довести його до тайбрейку, де поступилася суперниці з Канади.

Еліна Світоліна розповіла, як виграла медаль Олімпіади

Всього матч тривав 2 години 27 хвилин.

Нагадаємо, раніше Еліна Світоліна стала однією з шести харків’янок, які увійшли до списку найвпливовіших жінок України. На восьмій сходинці рейтингу розташувалася народна депутатка з Харкова Марія Мезенцева. У розділі держчиновників “засвітилися” генеральний прокурор України Ірина Венедиктова (12 місце) і голова Вищого антикорупційного суду України Олена Танасевич (14 місце). Під 96 номером у рейтингу увійшла перша ракетка України Еліна Світоліна. Спортсменка народилася та виросла в Одесі, але багато років тренувалася в Харкові, представляє місто на змаганнях і називає другою домівкою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі