Фельдман Екопарк скасував безкоштовні автобуси

Відповідне оголошення опублікували 9 листопада на офіційній сторінці гуманітарного мультикомплексу в Facebook.

“Фірмові автобуси, якими можна було дістатися до Фельдман Екопарк, призупиняють роботу. До нас можна доїхати приміським транспортом, який йде через зупинку “Селище Сонячне”. Такі автобуси курсують від автостанції метро “Героїв Праці” приблизно кожні пів години”, — йдеться в повідомленні.

У харківському екопарку на світ з’явилося рисеня

Варто відзначити, що на офіційному сайті Фельдман Екопарк, в розділі “Як до нас дістатися”, також зникла інформація про графік роботи безкоштовних автобусів.

У Харкові висадили 400-річне оливкове дерево родом з Італії

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що в Фельдман Екопарк ведеться будівництво нового експозиційного комплексу між Лебединим озером і природними вольєрами з бізонами та лосями. Вже зараз гості мультикомплексу можуть побачити тут величезні валуни та мегалітичні конструкції.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі