Новим заступником голови Харківської ОВА став його радник

Сьогодні приступив до виконання обов’язків заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов. Як повідомив губернатор Олег Синєгубов, його новий заступник буде курувати напрямок агропромислового комплексу та екологічні питання. 

У пресслужбі ХОВА зазначили, що 37-річний Євген Іванов має відповідний управлінський досвід та фахову освіту. Більше 10 років очолював одне з найбільших агропромислових підприємств області, тому добре знає ситуацію в сфері АПК, є кандидатом біологічних наук та магістром права.

Представлявся помічником Кернеса і підозрювався у побитті дружини: у ХОВА призначили нового чиновника

У минулому Євген Іванов працював інженером Інституту проблем кріобіології та кріомедицини НАН України (Харків), був комерційним директором та начальником юридичного відділу фермерського господарства “Альфа” в селі Одноробівка. З 2015 року – старший науковий співробітник НДІ біології при ХНУ ім. В.Н. Каразіна, доцент кафедри біотехнології ХНУ ім. В.Н. Каразіна. З 2015 до 2020 року – депутат Золочівської районної ради Харківської області, голова бюджетної комісії. З 2018 року – директор та співзасновник агропромислового підприємства ТОВ “Схід Агрогруп”.

Відомо, шо Євген Іванов став радником Олега Синєгубова, ще коли той очолював Полтавську ОДА. Також був позаштатним радником колишнього керівника Харківської ОДА Айни Тимчук.

Як писав Newsroom, Євген Іванов претендував на посаду віце-губернатора ще в лютому. Тоді його декларація як кандидата з’явилася на сайті НАПК.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі