Головним по ЖКГ в Харкові хоче стати чиновник з мільйонами заощаджень і допомогою з безробіття

Заступником міського голови – директором департаменту ЖКГ міськради хоче стати перший заступник директора цього департаменту Віталій Мірошник. Відповідна інформація від кандидата з’явилася сьогодні в Єдиному держреєстрі декларацій.

Заступником мера Харкова хоче стати колишній чиновник з півсотнею ділянок землі біля Києва

У 2015 Віталій Мірошник займав посаду заступника голови Вовчанської РДА, з 2016 по 2020 – очолював район. У ті роки дружина чиновника обзавелася земельною ділянкою в Валківському районі. Дружина також володіє квартирою і частиною квартири в Харкові, будинком і ще однією ділянкою в Валківському районі. Сам Мірошник зазначив, що з нерухомості йому належить лише квартира в Харкові площею 111,5 квадратів. Кандидат на пост віцемера задекларував автомобіль Mitsubishi Pajero 2007 року випуску. У його сина є Ford Mustang 2015 року вартістю 603 тисячі гривень.

Згідно з декларацією, Віталій Мірошник заробив у Вовчанській РДА 115 тисяч гривень, ще 55 тисяч гривень отримав в якості державної допомоги по безробіттю. Дружина-підприємець за рік принесла в сімейний бюджет майже мільйон гривень. Кандидат на пост віцемера вказав, що зберігає готівкою 220 тисяч доларів, а разом з дружиною – 850 тисяч гривень.

Харків’янин хоче стати суддею Конституційного суду України

Нагадаємо, раніше стало відомо про звільнення заступника міського голови Семена Сироти. Він хоче стати директором КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство”, яке очолював до переходу в мерію. Своє звільнення Сирота минулого тижня пояснив тим, що недавно переніс операцію на серці і потребує реабілітації.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі