Голову районного “Союзу ветеранів АТО” відсторонили від посади за відео з Добкіним

Харківська обласна організація “Союз ветеранів АТО” відсторонила від роботи голову філії в Холодногірському районі. Чоловік знявся в передвиборчому ролику разом з колишнім депутатом Михайлом Добкіним. Про це повідомили на сторінці ветеранського руху в Facebook.

Михайло Добкін образив голову МОЗ

Сьогодні о 11:54 політик опублікував рекламу із закликом “приєднуватися до його команди”. У ній, крім Добкіна, були задіяні чотири персонажа: ветерани АТО і Другої світової війни, пенсіонерка та священик.

“На жаль, голова відокремленого підрозділу “Союзу ветеранів АТО” в Холодногірському районі Харкова Микола Богдан був залучений в передвиборну кампанію відомого “ватника” Михайла Добкіна. З 3 вересня він відсторонений від своєї посади, найближчим часом відбудуться вибори нового голови”, – заявили в громадській організації.

 

У Харкові націоналісти “прикрасили” написами передвиборні офіси Добкіна

Нагадаємо, раніше Михайло Добкін в прямому ефірі влаштував нецензурну перепалку зі своїм колишнім колегою по Верховній Раді Бориславом Березою. Під час “розмови” колишній регіонал назвав опонента “долбо ** ом” і “лайном ** чим”. Ексголова інформаційного відділу “Правого сектора” у відповідь заявив, що Добкін “м * дак” і в грубій формі порадив йому замовкнути. Після цього учасникам “дискусії” відключили мікрофони. Відзначимо, що раніше обидва учасники спору планували стати мером Києва. Однак Добкін потім зняв свою кандидатуру, а Береза ​​набрав всього 1% голосів виборців.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі