У Харкові встановлять ще чотири зупинки-укриття

КП “Міськелектротранссервіс” уклав 3 листопада ще чотири договори з компанією “Сітірейл Технолоджі” на придбання швидкоспоруджуваних павільйонів – тимчасових укриттів “Захист”. Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі, посилаючись на дані з сайту “Прозорро”.

Кожну зупинку-укриття купують за ціною 783 тисячі гривень. Загальна вартість чотирьох цих зупинок складає 3,13 млн. грн.

Зупинки встановлять на проспекті Перемоги, 75, проспекті Гагаріна, 30, проспекті Академіка Курчатова, 4б та вулиці Ромашкіна, 1.

У Харкові ремонт райадміністрації після обстрілу РФ замовили ФОПу, який створили 2 місяці тому

Ще 28 жовтня на сайті Харківської міськради повідомлялось, що встановлені вже 10 подібних зупинок. Вони обійшлись Харкову у 8,1 млн. грн. Як стало відомо з порталу публічних фінансів, на рахунки “Сітірейл Технолоджі” вже перерахували 4,2 млн. грн.

У пресслужбі міськради повідомляли, що для встановлення перших безпечних зупинок у Харкові визначили 25 локацій, на яких на транспорт чекає найбільша кількість людей. Всі ці зупинки також будуть обладнані безкоштовним інтернетом. В укритті можуть розміститися близько 30 людей. Однак воно має модульну конструкцію, тому залежно від району та пасажиропотоку розміри можуть змінюватися.

У ХАЦ зазначили, що компанія “Сітірейл Технолоджі” є постійним контрагентом КП “Міськелектротранссервіс” і отримує десятки мільйонів бюджетних підрядів. Саме у нього комунальники раніше замовляли прозорі зупинки.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти публікують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено у розділах “Новини компаній“, “Бізнес“, “Місто”, “Їжа”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі