Харків’янка зламала хребет, ховаючись в укриття від обстрілів РФ

Внаслідок обстрілу готелю в Харкові у тяжкому стані в лікарні знаходиться 35-річний адміністратор закладу. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції регіону Сергій Болвінов.

“Загалом в будівлі перебувало дев’ятеро людей – всі вони цивільні. Отримали поранення, забої, всі в шоковому стані, люди одразу навіть не зрозуміли, що сталося”, – написав Сергій Болвінов у Facebook.

Серед поранених – 38-річний кореспондент турецького видання Anadolu Agency. В момент удару журналіст перебував в одному з номерів. У нього різані рани на руці. Під час спілкування він також заявив, що на території та в самому готелі знаходилися лише цивільні люди.

“Ціллю росіян були саме іноземні журналісти”: начальник поліції Харківщини розповів про удар по готелю (Фото)

За словами Болвінова, ще четверо постраждалих – це мешканці будинків неподалік. Одна з них, 71-річна жінка, почувши вибух, побігла ховатися до укриття, але впала в льох та зламала хребет.

Попередньо експерти встановили, що обидва удари росіяни нанесли ракетами С-300. Одна з них поцілила біля входу до готелю, друга – з іншого боку будівлі, в дах. Пошкоджено ще п’ять будинків неподалік епіцентру вибуху. Повністю згоріло вісім автомобілів.

Удар по готелю в Харкові: кількість постраждалих зросла до 13 (Відео)

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі