Харківська міськрада планує витратити на рекламу в соцмережах 3,6 мільйона гривень

Відповідний тендер опублікували на порталі електронних закупівель Prozorro.

Харківська міська рада планує замовити розміщення та просування інформаційних матеріалів у Facebook, Telegram та Instagram. Вартість договору становить 3,6 мільйона гривень.

У Харкові куплять лавок на 1,7 мільйона гривень

За умовами тендеру підрядник зобов’язаний опублікувати 1440 рекламних блоків про Харків, у тому числі з офіційного сайту мерії. У назві каналів та пабліків обов’язково повинна бути прив’язка до регіону у вигляді: Харків, Харьков, Kharkiv, Kharkov. Всі сторінки повинні бути створені більше одного року тому.

У Харкові на благоустрій Фентезі-парку витратять ще 63 мільйони гривень

Згідно з вимогами замовника, на сторінці Facebook має бути не менше 50 000 передплатників ; кількість тих, хто поставив “Like” — не менше 25 000 користувачів. У Telegram-каналі має бути не менше 20 000 передплатників, а в мережі Instagram – не менше 50 000. Щодобовий трафік — не менше 4000 відвідувачів протягом усього минулого року.

Початок аукціону запланували на 28 лютого. Надавати послуги з розміщення та просування рекламних матеріалів підрядник зобов’язаний до 16 грудня 2022 року.

Нагадаємо, раніше департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив конкурс на вилов бездомних кішок та собак. Вартість робіт склала 7,5 мільйона гривень. Згідно з документами тендеру, протягом 2022 року підрядник повинен зловити всього 2050 бездомних особин, з них 1500 собак та 550 кішок. Всіх виловлених тварин планують надалі утримувати та прилаштувати до нових господарів. Згідно з підрахунками, упіймання, подальший догляд і соціалізація однієї тварини обійдеться міському бюджету в 3,6 тисячі гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі