Харківська міськрада планує витратити три мільйони гривень на ремонт кондиціонерів у будівлі мерії

Про це свідчать документи, опубліковані на порталі електронних закупівель ProZorro.

Харківська міська рада оголосила тендер на 3,04 мільйона гривень. За умовами договору, підрядник повинен буде виконати капітальний ремонт системи кондиціонування в частині будівлі мерії на вулиці Квітки-Основ’яненка, 7.

Епоха “пізнього Кернессанса”: що втратив історичний Харків за п’ять років

Згідно з технічним завданням, на даху будівлі додатково встановлять два модулі холодильного обладнання потужністю 150 кВт кожен. Початок аукціону запланували на 25 серпня, а закінчити роботи підрядник зобов’язаний до 10 листопада 2021 року.

Харківські комунальники купили житловий “вагончик” за ціною двокімнатної квартири – ХАЦ

Нагадаємо, Харківська міськрада витратила 11,5 мільйона гривень на вісім плаваючих фонтанів в саду Шевченка. Кожен з таких об’єктів обійшовся міському бюджету в 1,4 мільйона. В саду Шевченка планували встановити серію скульптур “Сім видатних харків’ян”. За ансамбль статуй готові були заплатити 6,9 мільйона гривень (999,7 тисячі гривень за кожну). Однак в Департаменті комунального господарства міськради повідомили, що в кінцевому підсумку вирішили встановити шість скульптур за 7,6 мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі