У Харкові розповіли, куди здати непотрібні картки E-ticket

Жителям міста, які вже оформили “Карту харків’янина”, пропонують не викидати E-ticket, який став не потрібним. Картки прийматимуть на повторне перероблення. Про це розповіли в пресслужбі мерії.

Харківським школярам видають “Картки харків’янина”

E-ticket можна здати на будь-якій станції метрополітену, а також водіям трамваїв і тролейбусів. Що ж стосується пільгових проїзних, то вони будуть заблоковані після активації “Карти харків’янина”. Гроші на нову карту можна перенести на “Історичному музеї”.

“Коли харків’янин, який має право на пільгу, отримує карту, то працювати як проїзний квиток вона почне з початку наступного місяця. Це зроблено для того, щоб людина встигла витратити гроші, які у неї були на E-ticket, або, у разі, якщо це не вдалося, перенести їх на “Картку харків’янина”, – заявив директор “Харківпас” Юрій Чекарьов.

У Харкові з’явився перший протиударний острівець для пішоходів

Нагадаємо, раніше в харківській мерії анонсували посилення перевірок у громадському транспорті. Департамент адміністративних послуг і споживчого ринку повинен простежити за тим, як виконуються протиепідемічні заходи на торгових майданчиках і в ТРЦ. Перевірки масочного режиму також посиляться в метро, а також в наземному громадському транспорті. Носити засоби захисту від вірусу повинні будуть як пасажири, так і водії. Чиновники також звернулися до Держпродспоживслужби. Вона повинна забезпечити дотримання масочного режиму на торгових і побутових підприємствах, а також у закладах громадського харчування.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі