Харківська обласна рада не продовжила контракт з директором онкоцентру

Відповідне рішення депутати Харківської обласної ради прийняли на сесії 23 вересня.

Під час заключного голосування депутати Харківської обласної ради не підтримали продовження контракту з генеральним директором Обласного центру онкології Денисом Скорий. 52 народних обранця проголосували “за”, шестеро – “проти”, двоє – “утрималися”, 25 депутатів під час голосування були відсутні.

“Пенсіонерку на хіміотерапію потрібно нести на руках”: чому Харкову необхідний новий онкоцентр

Перед голосуванням Денис Скорий відзвітував за п’ять років роботи в центрі онкології.

“До своїх здобутків я б хотів віднести створення сильної та потужної команди фахівців, яка була зібрана з багатьох куточків України, яка крок за кроком йде до створення сучасного й кращого онкологічного центру в нашій країні. Якщо говорити мовою цифр, то я приведу приклад: смертність в онкологічному центрі за п’ять років зменшилася в п’ять разів у порівнянні з попередніми роками”, – повідомив Денис Скорий.

Сірка й оксиди в повітрі: як “коксохім” впливає на здоров’я харків’ян

Нагадаємо, раніше ХОДА перерахувала перші кошти на будівництво нового онкоцентру. Львівська фірма, яка виграла поспіль на зведення будівлі, отримала 28 мільйонів гривень. Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на дані Єдиного порталу публічних коштів “Е-Дата”. ТОВ “Ромб +” отримало гроші як передоплату на будівництво першої черги онкоцентру. Загальна вартість проєкту складе 737,75 мільйона гривень, на 2021 рік через державного бюджету на велике будівництво виділили сьому частину необхідної суми.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі