Харківська область залишається серед аутсайдерів за рівнем вакцинації

Харківська область займає одне з останніх місць в Україні за рівнем вакцинації населення. Показник зараз становить 182 на 10 тисяч осіб. Про це свідчать дані в системі охорони здоров’я.

У Харкові вакцинували начальницю Управління патрульної поліції

Лідерами за рівнем вакцинації є столиця, Полтавська, Київська, Миколаївська та Тернопільська області. У цих регіонах першу дозу вакцини вже отримали понад 300 охочих на десять тисяч осіб. При цьому абсолютні цифри дуже відрізняються – якщо в Києві вже зробили щеплення понад 107 тисяч жителів, то в Тернопільській області – 31 811 громадян.

Аутсайдерами за рівнем вакцинації традиційно залишаються Харківська, Донецька та Луганська області. У нашому регіоні прищепили 48 375 осіб або 182,5 на 10 тисяч. У Донецькій області цей показник становить 111,9, а в Луганській – 101,7 вакцинованих на 10 тисяч. Таким чином, Харківська область посідає третє місце з кінця по країні.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі