Харківська поліцейська встановила рекорд України в забігу на одну милю

Анна Міщенко пробігла 1609 метрів за 5,18 хвилини.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області. За інформацією правоохоронців, 26 вересня у Чернівцях відбувся чемпіонат України з бігу “Буковинська миля”. У змаганнях взяла участь інспектор відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення Анна Міщенко.

6_0.jpeg

 

Володимир Зеленський нагородив орденом княгині Ольги нардепа з Харкова

Серед 11 учасниць харків’янка здобула перемогу з результатом забігу 5,18 хвилини та завоювала золоту медаль чемпіонату. Крім цього дівчина побила попередній рекорд змагань, який становив 5,25 хвилини.

1.jpeg

 

Боротьба – сенс мого життя: харків’янка розповіла про кар’єру в боях без правил

Нагадаємо, раніше п’ятикратний чемпіон Паралімпіади Максим Кріпак, якому Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України, розповів журналісту Newsroom про свої результати, прагнення та повсякденне життя. Харків’янин став найтитулованішим спортсменом Паралімпіади в Токіо. На рахунку українця сім нагород, в тому числі п’ять золотих медалей, а також нові світові рекорди.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі