Харківська тенісистка виходить заміж за француза (Фото)

6 липня перша ракетка України Еліна Світоліна офіційно розпрощається зі статусом “міс”.

Тенісистка виходить заміж за французького колегу Гаеля Монфіса. Судячи зі сторіс і фото, які пара викладала в соцмережах, урочистість відбудеться у Швейцарії. Подружки нареченої вже виклали в мережі фото Еліни, яка готується йти під вінець. Судячи з фото, весілля пройде в фіолетових тонах і з гортензіями.

snimok_ekrana_ot_2021-07-16_15-20-18.png

Тим часом наречений Гаель Монфіс опублікував на своїй сторінці в Instagram фігурки, які, ймовірно, прикрасять святковий торт.

snimok_ekrana_ot_2021-07-16_14-52-55.png

Відзначимо, що Світоліна оголосила про відносини з Монфісом у січні 2019 року. За цей час пара кілька разів розходилася та сходилася. Останній раз Світоліна повідомляла в соцмережах про перерву в стосунках в лютому 2021, при цьому називала їх пару кращими друзями. У Світоліної та Монфіса є загальний акаунт в Instagram GEMS Life, де пара викладає спільні фото і відео.

“Я дуже хвилювався”: на маршруті водій тролейбуса зробив пропозицію кондуктору (Відео)

Нагадаємо, Еліна Світоліна входить в рейтинг “ТОП-100 найвпливовіших українок”, який 5 березня опублікувало видання “Новий час”. Тенісистка зайняла 96 місце. Спортсменка народилася та виросла в Одесі, але багато років тренувалася в Харкові, представляє місто на змаганнях і називає другою домівкою.

Коментарі