Харківські легкоатлети завоювали сім медалей на чемпіонаті України

Про це сьогодні повідомили в управлінні у справах молоді та спорту ХОДА. На чемпіонаті України з легкої атлетики, який проходив у Львові, збірна команда нашого регіону завоювала одну золоту, три срібні й три бронзові медалі.

Чемпіонкою України в семиборстві стала харків’янка Альбіна Зайцева, яка набрала 4393 очки. Срібними призерами змагань стали Маргарита Бойко (біг на 100 метрів з бар’єрами та біг на 200 метрів) і Елізабет Оніпко (стрибки з жердиною).

Харків’янка завоювала право виступати на літніх Олімпійських іграх у Токіо

Бронзові нагороди чемпіонату дісталися Євгенії Близнюковій (біг на 100 і 200 метрів) і Валерію Сичу (спортивна ходьба на 10 тисяч метрів). У загальному заліку команда збірної Харківської області посіла шосте місце.

Екстремальний відпочинок у Харкові: ТОП-5 способів полоскотати нерви

Нагадаємо, раніше на Кубку України з важкої атлетики кращий результат показали спортсменки з Харкова. Переможницями стали Каміла Конотоп. У ваговій категорії до 55 кілограмів дівчина змогла підняти в сумі снаряд вагою 199 кілограмів. Марія Гангур у вазі до 59 кілограмів у сумі подолала позначку у 210 кілограмів. Також вона встановила три рекорди України серед жінок до 23 років. Ірина Деха в категорії до 81 кілограма в сумі двоєборства змогла взяти вагу у 240 кілограмів. Вона також встановила три рекорди України серед жінок у своїй категорії.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі