Харківські прикордонники знайшли покинуту вантажівку з сигаретами та шубами

У Харківській області виявили партію різних товарів, кинутих контрабандистами. Зловмисники намагалися доставити вантаж у РФ. Про це повідомили в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

За добу прикордонники затримали два викрадені автомобілі

Інформація про можливе переміщення товарів надійшла до прикордонників від небайдужого громадянина. Незабаром після цього біля села Пильна знайшли кинутий УАЗ. Всередині вантажівки лежали ящики, а поруч з ним – були розкидані білі мішки. Як з’ясувалося, контрабандисти хотіли перевезти 33 коробки з цигарками та сумішами для кальяну, шість упаковок поролону і дві хутряні шуби.

Машину й товари передали співробітникам Нацполіції. Зараз силовики встановлюють, хто міг бути причетний до переправлення товарів через кордон.

241878336_2666720976961426_1952265504924417762_n.jpg

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ

Нагадаємо, раніше в Харківській області прикордонникам довелося відкрити вогонь, щоб зупинити контрабандиста. 7 вересня близько 06:00 співробітники прикордонного загону “Золочів” біля населеного пункту Окіп помітили чоловіка, який вів коня. На спині у тварини були закріплені металеві клітки з вантажем. Порушник проігнорував вимогу прикордонників зупинитися та спробував сховатися. Щоб затримати втікача, силовикам довелося кілька разів вистрілити з автомата в повітря.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі