Харківський екоактивісти звернувся до Володимира Зеленського через забруднення річки Уди

Артем Приходько закликав Президента України вжити заходів з очищення водойм у регіоні. Про це харків’янин написав на своїй сторінці в Facebook.

“Тонни побутового та промислового сміття утворюють цілі острови з якими самотужки борються небайдужі харків’яни. За шість суботників ми дістали з води не менше 30 тонн скла, пластику, медичних відходів і колод, які перетинали течію річки Уди. Все, що можливо ми сортуємо та відправляємо на переробку”, – написав Артем Приходько.

У Харкові суд зобов’язав “Коксохім” виплатити 3,5 мільйона гривень за шкоду екології

Екоактивіст також закликав Володимира Зеленського вжити заходів, спрямованих на запобігання забрудненню річки Уди та інших водойм у Харківській області.

У центрі Харкова встановили контейнер для збору ртутних термометрів і люмінесцентних ламп

Нагадаємо, раніше на площі Конституції відбулася екологічна виставка. Організатори привезли до пам’ятника Незалежності України брикети з пластиковими пляшками, які виловили в річці. За словами ініціатора акції, це лише мала частина сміття, яке волонтери виловили з річки Уди.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі