Харківський кіт Степан зніметься в рекламі італійського модного дому – журналістка

Харківський кіт Степан, чия популярність різко зросла після поста співачки Брітні Спірс, отримав рекламний контракт від модного бренду Valentino. Про це 30 листопада господиня тварини розповіла журналістці СТБ Марії Малевської.

У Харкові домашній кіт десять днів просидів у гнізді на ялинці

Нагадаємо, Степан став зіркою соцмереж ще влітку нинішнього року. Відео, на якому вихованець сумує поруч з келихом червоного вина та тістечком під світломузику, подивилися понад 28 мільйонів користувачів TikTok. Нова хвиля популярності прийшла до “харків’янина” зовсім недавно – його фотографію запостила відома співачка Брітні Спірс. Зараз його господиня справляється з несподіваною славою.

“Нас вже показували Discovery, Американський MTV придбав права на один з роликів, з “Останкіно” дзвонили. Бренд Valentino замовив рекламу. Замовляють привітання з днями народження. Кількість повідомлень в Директі навіть не рахую”, – розповідає харків’янка.

image_3.jpg

Фото: 24 канал

Анна підібрала маленьке кошеня 13 років тому. Зараз Степан живе разом з господинею в спальному районі Харкова, важить п’ять кілограмів та більшу частину часу спить. Хоча, за словами жінки, ще може пострибати по кухонних полицях. Справжнє ім’я господині знають тільки кілька подруг, сама вона не прагне до публічності. У її кота мільйон підписників в TikTok та 700 тисяч – в Instagram.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі