Харківський “Металіст 1925” забив на першій хвилині та перервав п’ятиматчеву серію без перемог

Харків’яни здобули непросту перемогу та піднялися на дев’ятий рядок турнірної таблиці української Прем’єр-ліги. Тепер на рахунку “жовто-синіх” три перемоги, нічия та п’ять поразок, різниця м’ячів складає 8:13.

Усик став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі

До цього матчу “Металіст 1925” підійшов з п’ятиматчевою серією без перемог. Останній раз харківські футболісти намагалися досягти успіху ще на початку серпня, коли був обіграний одеський “Чорноморець”. Однак уже на першій хвилині гостям вдалося відкрити рахунок – Марлісон філігранним ударом п’ятою відправив м’яч у сітку. “Десна” не здалася і через 11 хвилин Андрій Тотовицький зрівняв рахунок.

У першій половині гри команди більше не забивали (хоча гравець господарів Калитвинцев “зарядив” в поперечину), а на початку другого тайму “жовто-сині” знову вийшли вперед. На цей раз Дмитро Кравченко замкнув навіс Фабіньо. До кінця поєдинку команди втратили по непоганому моменту – у “Металіста 1925” небезпечно бив Антон Савін, а у “Десни” міг забивати Тотовицький. Але рахунок так і не змінився.

Харківський паралімпієць Максим Кріпак став Героєм України

У наступному турі харків’яни зіграють з “Минаєм”, який зараз знаходиться на 14-й позиції в УПЛ. Зустріч відбудеться 3 жовтня на стадіоні “Металіст”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі