Харківський “Металіст” оштрафували на 50 тисяч за поведінку вболівальників

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу прийняв три рішення про санкції. Штрафи доведеться заплатити харківському “Металісту”, київському “Динамо”, луцькій “Волині” і криворізькому “Кривбасу”. Про це повідомили на сайті УАФ.

Ностальгія перед відродженням: ТОП-7 гравців колишнього “Металіста”

Згідно з документом, 26 вересня на матчі між “Металістом” і “Кривбасом” було зафіксовано неналежну поведінку вболівальників. За це до відповідальності вирішили залучити обидва клуби. “Жовто-синім” доведеться заплатити 50 тисяч гривень, а ось криворіжців оштрафували на вдвічі більшу суму.

Нагадаємо, раніше керівництво обох команд відзначилося звинуваченнями на адресу один одного. Згідно із заявою “Металіста”, гостьова трибуна була “перетворена в концтабір“, що є зневагою до харківських уболівальникам і всієї футбольної громадськості. Віцепрезидент “Кривбасу” Артем Гагарін відповів, що клуб відмовився від своїх фанатів і не організував їх виїзд. Тому ультрас розмістили в заґратованому секторі, де вони палили фаєри.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі