Харківський “Металіст” пішов на зимову перерву лідером Першої ліги

Харківський “Металіст” здобув перемогу у своєму останньому матчі у 2021 році. “Жовто-сині” в гостях виявилися сильнішими за київську “Оболонь”. Наступний поєдинок вони проведуть вже навесні, проти луцької “Волині”.

Харківський “Металіст 1925” зазнав п’ятої поразки поспіль

Перший тайм зустрічі закінчився з рахунком 0:0, хоча в обох команд були свої небезпечні моменти. Друга половина почалася з атак “Металіста”. Але відкрити рахунок вдалося лише на 68-й хвилині – Пейшото головою замкнув навіс з флангу. “Оболонь” кинулася відіграватися, але не досягла успіху – один з навісів влучив у поперечину, а суддя не відреагував на падіння гравця господарів у штрафному майданчику.

На 86-й хвилині Євген Банада подвоїв перевагу “жовто-синіх”. Півзахиснику вдалося замкнути простріл Риаскоса. У компенсований час “Оболонь” зуміла забити гол престижу – точним ударом відзначився Микита Безуглий.

У “Металісті” назвали ТОП-5 головних досягнень футбольного сезону

Таким чином, “Металіст” закінчив літньо-осінню частину сезону на першому місці. Відрив від найближчого конкурента, криворізького “Кривбасу”, склав дев’ять очок. “Жовто-сині” також змогли вийти в 1/4 фіналу Кубка України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі