Харківської області привласнили логотип у вигляді квітки-калейдоскопа

Міністерство культури України до 30-ї річниці незалежності розробило нові логотипи для всіх регіонів, в тому числі для Харківської області. Про це інформує пресслужба ХОДА.

На передовій двох фронтів: харківський художник намалював марку для “Укрпошти”

“Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічно квіткових орнаментів. Квітка – образ, що розкриває ідею держави. “Ти у мене одна”- основний лейтмотив усього проєкту”, – заявили в міністерстві культури.

Крім самого логотипу, чиновники розробили експозиційні та дизайн-макети, графічно-шрифтові частини зображень і описи до них. Використання нового логотипу буде безплатним і не вимагає будь-яких погоджень.

Концепція вже викликала різку критику в соціальних мережах. Користувачі порівнюють новий логотип з дитячим калейдоскопом або квіткою конопель.

kharkivska_rgb_preview.jpg

Фото: kharkivoda.gov.ua

Нагадаємо, в серпні 2018 року Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту запустив голосування, в ході якого жителям пропонували вибрати міський талісман. На першому етапі конкурсу харків’яни запропонували 13 тварин і птахів, з яких потім відібрали п’ятьох фіналістів – гепарда, білку, черепаху, тхора та мураху. Відзначимо, що спочатку в голосуванні лідирував представник сімейства котячих. Однак потім тхір “вирвався вперед” і переміг практично з двократною перевагою – 45 проти 23%.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі