Харківську митницю очолив колишній працівник СБУ з Одеси

28 вересня на посаду начальника Харківської митниці було призначено Юрія Герасимова. Раніше чоловік виграв конкурс, після чого з ним було укладено контракт. Про це повідомили в пресслужбі митниці.

Зеленський призначив главою РДА чиновницю без авто й заощаджень

Раніше Юрій Герасимов працював в управлінні СБУ в Одеській області. Згідно з декларацією, новоявленому митнику належить два житлових будинки у Високому й три земельні ділянки в Харківській області, а його дружині – квартира в Харкові. Особистого автомобіля у силовика немає, в той час, як його дружина володіє Toyota Camry 2019 року випуску, а також має право користування службовим кросовером Toyota Rav4.

Торік сім’я заробила 436 тисяч гривень. Фінансові активи подружжя Герасимових становлять $37 тисяч (984 тисячі на гривневому еквіваленті).

Без пенсії та права носити форму: в Харкові звільнили генерала після падіння Ан-26

Нагадаємо, раніше харків’янин очолив “Укравтодор”. Більша частина ранньої кар’єри Євгена Кузькіна була пов’язана з Харковом. Саме тут він здобув вищу освіту, закінчивши інженерно-економічний інститут (зараз ХНЕУ імені Коваля). Пізніше чоловік працював на різних посадах у фінансовому управлінні ХОДА та державній податковій інспекції в Харківській області. У 2010 році фіскал переїхав до Києва, де став заступником міністра фінансів, а потім працював в “Укравтодорі”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі