ДТП з кортежем Ярославського: після зникнення речових доказів у поліції відкрили кримінальне провадження

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За інформацією відомства, недбале ставлення співробітників Чугуївського районного відділення Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи до своїх обов’язків призвело до втрати речових доказів у кримінальному провадженні, відкритому в рамках розслідування обставин ДТП, що сталося 9 лютого на трасі в Харківській області.

У Харкові співробітник ДБР намагався сховатися від патрульних

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 367 (“службова недбалість”) КК України.

У Харкові водій Mitsubishi не впорався з керуванням та зніс світлофор

Під час слідства, правоохоронці провели п’ять обшуків і дев’ять оглядів в приміщеннях моргу, в будинках та автомобілях співробітників моргу. Слідчі дії тривають.

Крім цього, 15 лютого глава МВС України Денис Монастирський записав відео, в якому закликав харківського бізнесмена Олександра Ярославського якомога швидше повернутися в Україну та з’явитися на допит.

Нагадаємо, аварія за участю кортежу Олександра Ярославського сталася вночі 9 лютого на трасі Київ – Харків – Довжанський. Під колесами загинув чоловік, водій з місця ДТП зник. Наступного дня стало відомо, що бізнесмен полетів на чартерному рейсі в Лондон. У злочині зізнався його водій, але пізніше з’ясувалося, що він обмовив себе. Корпорація DCH, власником якої є олігарх, заперечує причетність Ярославського до смертельної аварії.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі