Харківський вуз звільнив викладача, засудженого за поширення відомостей про позиції ЗСУ

Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут” підписав наказ про звільнення доцента Максима Решетняка. Раніше його засудили за поширення інформації про позиції ЗСУ. Про своє рішення повідомили на сторінці прес-служби вишу.

Під час обшуку намагався застрелити співробітників СБУ: колишнього заступника голови розвідки підозрюють у держзраді

Його звільнили згідно зі статтею 41 Кодексу законів про працю – за вчинення дій, що суперечать загальноприйнятим нормам та правилам, змісту трудової функції, а також дискредитуючі виховні та посадові функції, які мають важливе значення у формуванні свідомості молоді.

Нагадаємо, 11 травня доцент кафедри фізики металів та напівпровідників зробив публікацію про те, де базуються бійці у Харкові. У своєму посту Максим Решетняк назвав захисників України “нациками” та “укропами”. За розповсюдження інформації про ЗСУ в умовах воєнного стану харків’янина засудили до п’яти років позбавлення волі з двома роками умовно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі