Харків’ян просять носити документи: СБУ почала контрдиверсійні навчання

У Харківській області стартували багатоетапні навчання силовиків. Вони пройдуть з максимальним наближенням до реальності, використанням спецтехніки та озброєння. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління СБУ.

СБУ опублікувала відео “стріляючого” по ХОДА снайпера

Основною метою навчань силовики називають підготовку до боротьби з диверсійними групами. В СБУ просять жителів Харкова та області з розумінням поставитися до можливих незручностей.

На деяких територіях можуть тимчасово обмежити пересування людей та транспорту. Особливий акцент правоохоронці зроблять на прикордонні райони. Жителів регіону просять носити з собою документи, що засвідчують особу.

Намагався підірвати залізницю: диверсант проведе за ґратами десять років

Крім того, силовики просять повідомляти про всіх підозрілих осіб. Якщо якісь громадяни будуть проявляти інтерес до військових об’єктів або критичної інфраструктури, необхідно звернутися за телефоном (057) 700-16-61.

Нагадаємо, раніше силовики затримали харків’янина, підозрюваного в роботі на російські спецслужби. За даними слідства, фігурант з квітня 2020 року збирав фото та відеоматеріали про місце дислокації військової техніки. Харків’янин також дістав документи із закритих дослідницьких програм в оборонній сфері одного з інститутів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі