Силовики затримали харків’янина, підозрюваного в роботі на російські спецслужби

Жителю Харкова пред’явили підозру у замаху на вчинення державної зради та сприянні терористичній організації. Про це сьогодні повідомили у відділі інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

У Харкові СБУ провела обшуки в адміністратора нацистських пабліків

За версією слідства, з квітня 2020 року підозрюваний систематично збирав та передавав представникам спецслужб РФ фото та відеоматеріали про місце дислокації військової техніки та особового складу на території Харкова. Крім того, зловмисник таємно доповідав про оперативну обстановку поблизу штабу Нацгвардії України.

Виконуючи завдання кураторів з ФСБ РФ, харків’янин дістав документи із закритих дослідницьких програм в оборонній сфері одного з інститутів Харкова. Після цього чоловіка затримали. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В СБУ заявили про затримання бойовика, який захоплював Луганський аеропорт

Нагадаємо, Харківська ОПЗЖ внесла два мільйони гривень застави за підозрюваного в держзраді Юрія Дудкіна. За версією СБУ, Дудкін створив мережу з декількох вебресурсів та блогерів, за допомогою яких транслював необхідні російським кураторам меседжі. Крім цього фігурант брав участь в ефірах заборонених каналів. Також, 23 лютого Дудкін виклав на своїй сторінці в соцмережі привітання від президента РФ Володимира Путіна. Суд дозволив Дудкіну вийти з СІЗО під заставу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі