Харків’яни скаржаться на брак терміналів за маршрутами нових автобусів “Карсан”

Харків’яни написали дві петиції до міської влади з проханням встановити термінали для купівлі та поповнення електронних проїзних. Жителі скаржаться на брак пристроїв E-ticket на нещодавно запущених автобусних маршрутах. Звернення були опубліковані на сайті міськради.

У Харкові чиновники планують налагодити складання турецьких автобусів

Так, Ганна Кравецька нагадала чиновникам про брак терміналів на маршрутах №25, №110, №220 і №232. У громадському транспорті доступна оплата тільки за допомогою E-ticket та “Картки харків’янина”. При цьому пристрої, де їх можна поповнити, в багатьох місцях відсутні. У зв’язку з цим вона просить встановити термінали в селищі перемога, а також на вулицях Кибальчича та Радіотехнічній. За два дні ініціативу підтримав 41 користувач мережі.

Ще одна петиція була зареєстрована сьогодні. У ній Ірина Овчаренко пише про відсутність місць для поповнення E-ticket на проспекті Архітектора Альошина. При цьому по ньому курсують автобуси №64, №240, №224 і №280, де можна користуватися тільки електронними проїзними. У зв’язку з цим харків’янка просить чиновників усунути проблему.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі