“Велике будівництво” в Харківській області: протягом року встигли здати два об’єкти з 13 — ХАЦ

У Харківській області цього року в рамках програми “Велике Будівництво” довели до завершення та здали в експлуатацію лише два об’єкти. Про це сьогодні повідомили в Харківському антикорупційному центрі.

За даними громадських діячів, у 2021 році в нашому регіоні під час виконання президентської програми мали реалізувати 13 проєктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту. У їх числі: три заклади освіти, п’ять медичних об’єктів, два заклади культури, два фізкультурно-оздоровчих комплекси та один басейн.

У Харкові комунальники переплатили за папір понад 100 тисяч гривень – ХАЦ

У ХАЦ відзначають, що в цей час, згідно з офіційною інформацією, завершені та введені в експлуатацію лише два об’єкти. Це оглядовий майданчик на 12 поверсі будівлі Держпрому та дитячий садок №2 у Змієві, де цього року зробили капітальний ремонт за 11,2 мільйона гривень.

За даними антікоррупціонщиків, в список проєкту “Велике будівництво” також увійшли реконструкція дитсадка “Теремок” в Пісочині, капітальний ремонт фасаду школи №2 в Ізюмі, реконструкція лікарні в Близнюках, дві черги будівництва нового онкоцентру в Харкові, реконструкція обласної травматологічної лікарні та дитячої лікарні №1, будівництво басейну в Балаклії, капітальний ремонт Лозівського міського парку культури, будівництво двох фізкультурно-оздоровчих комплексів в Люботині та Чугуєві. До цього ж списку увійшов та ремонт доріг, які підпорядковані Укравтодору.

“Корупційна схема”: у Харкові за $5 мільйонів продають елітну земельну ділянку

Нагадаємо, раніше в ХОДА рапортували, що у 2021 році в рамках програми “Велике будівництво” в Чугуївському районі капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні, реконструювали пішохідний міст над дорогою Київ – Харків – Довжанський, завершили роботи в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в селі Кам’яна Яруга. Крім того, тут закінчують будівництво ФОК, який планують здати до кінця нинішнього року.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі