Харків’янин отримав умовний термін за вбивство пуделя

Фрунзенський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про розправу над твариною. Фігурант не визнав своєї провини та стверджував, що вдарив собаку один раз і не дуже сильно. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові господарі найняли чоловіка для вбивства своєї собаки

Інцидент стався на вулиці Маршала Рибалка в вересні 2018 року. Зловмисник посварився з господаркою пуделя, а потім завдав її вихованцеві десять ударів ногами. Від отриманих травм собака в той же день померла.

У ході розгляду батько трьох дітей не визнав своєї провини. Він заявив, що собака була без повідця, неохайною та лізла до його сина. Харків’янин стверджував, що спочатку відігнав тварину, а за рогом будинку завдав йому один удар, але не дуже сильний. Фігурант також вимагає притягти до відповідальності господиню убитого пса, оскільки вона порушувала закон і вигулювала вихованця в недозволеному місці.

У Харківській області чоловіка підозрюють у вбивстві двох кошенят

Свідки підтвердили факт побиття пуделя і загроз з боку чоловіка. Дружина обвинуваченого також не стала спростовувати факт конфлікту. За жорстоке поводження з твариною, що спричинило його загибель, суддя Еліна Силантьєва засудила жителя Харкова до двох років обмеження волі з роком умовно. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі