Харків’янин пропонує побудувати на місці покинутого басейну громадські купальні

Відповідна петиція з’явилася на сайті Харківської міськради.
 
Зеленського попросили відкласти об’єднання чотирьох харківських вишів
 
Автор звернення Андрій Моїсеєв просить реконструювати басейн “Динамо”, де кілька років знімали скандально відомий фільм “Дау” про харківського фізика Льва Ландау.
 
Харків’янин пропонує облагородити занедбану територію і звести на цьому місці громадські купальні за прикладом угорського Будапешта.
 
“Думаю цей проект буде успішним, в тому числі й з комерційної точки зору. Купальні стануть окрасою міста і не потребуватимуть великих капіталовкладень”, — вважає автор ініціативи.

Підтримати ідею можна за посиланням. До закінчення збору підписів є ще 85 днів. Нагадаємо, щоб пропозиція потрапила на розгляд, вона має набрати 5000 голосів, на це відводиться три місяці.

У Харкові мерії пропонують перейменувати станцію метро

Довідка. Відкритий басейн “Динамо” перестав працювати ще у 1992 році. На початку 2000-х двоповерхова будівля, в якії розташовувалися роздягальні з інтер’єрами в стилі “сталінський ампір”, продали під приватну клініку. Три ванни басейну “Динамо”, трибуни і вишки знесли у вересні 2008 року, а на їх місці за кілька місяців спорудили декорації внутрішнього двору секретного ядерного інституту УФТІ 1930-х для зйомок фільму “Дау”. Кілька років тому, після завершення знімального процесу, декорації знесли. 

Коментарі