Харків’янин просить мерію закінчити реконструкцію парку на Салтівці

Харківську мерію просять завершити реконструкцію парку “Перемога” та довести до ладу не тільки головну, але і всі інші алеї. Звернення Володимира Анічкіна було зареєстровано на сайті міськради.

“Наведіть в належний вигляд рослинність парку, висадіть красиві дерева в парку й обновіть каруселі. Всі жителі Салтівки будуть Вам вдячні за оновлення найбільшого парку Салтівського житлового масиву”, – звертається чоловік до секретаря міськради Ігорю Терехова.

У Харкові після реконструкції відкрили парк

Збір підписів під петицією стартував 31 серпня. За добу її підтримали 15 харків’ян. Для того, щоб ініціатива була в обов’язковому порядку розглянута міською владою, їй необхідно зібрати п’ять тисяч і голосів.

Реконструкція парку “Перемога” на Салтівці стартувала у 2020 році. Тоді міськрада уклала три договори з фірмою “Укрреставрація” на загальну суму у 150 мільйонів гривень. Харківські антикорупціонери заявили про переплату за багатьма позиціями – наприклад, лавочки обійшлися бюджету по 29 тисяч гривень за штуку. Головну алею парку відкрили в кінці літа 2020 року, але потім реконструкція сповільнилася.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі