Харків’янин вдарив поліцейського по голові: чоловікові вручили підозру

Фігуранту може загрожувати до п’яти років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

21 листопада близько 04:00 біля кафе “Молодість” на площі Павловській сталася бійка. До місця інциденту прибув наряд патрульної поліції. Під час розгляду один з відвідувачів закладу поводився агресивно та вдарив правоохоронця відкритою долонею в область скроні.

У Харкові безробітний іноземець побив палицею поліцейського: суд виніс вирок

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтями 345 (“погроза або насильство щодо співробітника поліції”) та 296 (“Хуліганство”) КК України. 22 листопада 22-річному фігуранту вручили підозру за статтею 345 КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

У Харківській області чоловік побив та забризкав перцевим газом поліцейських

Нагадаємо, раніше в Харкові побили та пограбували співробітника поліції. За інформацією силовиків, 24-річний поліцейський сектору патрульної поліції в аеропорту “Харків” повертався вночі додому, коли невідомий напав на нього, кілька разів ударив у голову, після чого зняв з плеча барсетку і витягнув з кишені смартфон.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі