Харків’янин випадково вбив чоловіка за прохання пригостити випивкою: суд виніс вирок

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про конфлікт між двома п’яними чоловіками. Сварка переросла в бійку, після якої один з них помер. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові агресивний хлопець побив медиків швидкої допомоги

За даними слідства, конфлікт стався 10 липня 2020 року на вулиці Франтішека Крала. Між двома чоловіками сталася сварка. Один з них штовхнув опонента в груди, через що той вдарився головою об цегляну стіну. Потім зловмисник добив жертву кулаками та зник.

Потерпілого доставили в невідкладну допомогу. Медики діагностували у нього крововиливи на обидві півкулі мозку, забій головного мозку, перелом носа та синці. Від отриманих травм потерпілий помер наступного дня.

У Харкові двоє братів побили чоловіка в кафе: суд виніс вирок

В ході розгляду неодноразово судимий фігурант визнав свою провину. За його словами, загиблий вимагав пригостити його алкоголем та провокував конфлікт. Він дійсно побив його, але не хотів позбавляти життя.

За вбивство з необережності суд засудив чоловіка до п’яти років позбавлення волі. У термін покарання йому зарахують час, проведений в СІЗО з липня 2020 року. На даний вердикт не набрав чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі