Харків’янин завоював “золото” на чемпіонаті світу з вільної боротьби

Мухаммед Алієв здобув історичну перемогу на змаганнях у Сербії. Про це сьогодні повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

Чемпіонат світу серед борців до 23 років проходив з 1 по 7 листопада. Харків’янин Мухаммед Алієв завоював золоту медаль у боротьбі вільним стилем у ваговій категорії до 86 кілограмів.

Харківський армрестлер на візку планує перемогти на чемпіонаті Арнольда Шварценеггера

Спортсмен провів чотири поєдинки, в яких переміг суперників з Узбекистану, Німеччини та Росії, а у фіналі — іранця Саджада Гхолами з рахунком 11:4. Золота нагорода, яку завоював харків’янин, стала першою для України на чемпіонатах світу U23 з вільної боротьби серед чоловіків.

Харківська поліцейська встановила рекорд України в забігу на одну милю

Всього українські борці у вільному стилі на чемпіонаті світу в Сербії завоювали дві нагороди. Бронзовим призером у вазі до 97 кілограмів став Данило Стасюк зі Львова.

Нагадаємо, раніше п’ятикратний чемпіон Паралімпіади Максим Кріпак, якому Володимир Зеленський надав звання Героя України, розповів журналісту Newsroom про свої результати, прагнення і повсякденне життя. Харків’янин став найтитулованішим спортсменом Паралімпіади в Токіо. На рахунку українця сім нагород, у тому числі п’ять золотих медалей, а також нові світові рекорди.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі