Харків’янка десять днів прикута до ліжка через напад собаки – ЗМІ

Харків’янка Людмила Дишкант отримала рвану рану шиї та перелом хребта. На жінку, яка йшла в магазин, напала сусідська вівчарка. Про це повідомили в програмі “Вікна – новини” на СТБ.

У Харківській області скажений кіт покусав господаря

“Укус на шиї, лікар сказала – міліметр до сонної артерії не вистачило. Не дістала вона. А так би – самі розумієте”, – розповідає потерпіла.

Після нападу 69-річна харків’янка вже десять днів прикута до ліжка. Коли собака стрибнув на неї, жінка отримала компресійний перелом двох хребців. За словами дочки потерпілої, господар пса так і не викликав її матері швидку допомогу.

Сам чоловік запевняє – під час вигулу на собаці був намордник. Пояснити, як харків’янка отримала рвані рани, він не може. При цьому літній власник зізнався, що не завжди може утримати свого вихованця. Зараз господареві пса загрожує тільки адмінпротокол. Для того, щоб за цим фактом було відкрито кримінальне провадження, постраждала повинна довести, що отримала травми саме в результаті нападу.

 

Нагадаємо, раніше у мешканки Харківської області відібрали пітбуля, який нападав на людей і собак. Ізюмський міськрайонний суд розглянув адміністративну справу відносно місцевої жительки, яка порушила правила утримання собак. На засіданні свідки-сусіди розповіли, що пітбуль часто вибігав за територію двору та нападав на інших собак і людей. Суд визнав власницю собаки винною в скоєнні правопорушення статті 154 КУпАП (“порушення правил утримання собак і кішок”). Згідно з постановою, на жінку наклали стягнення у вигляді 153 гривень штрафу з конфіскацією собаки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі