Харків’янка потрапила під колеса товарного потяга: жінці відрізало стопу

Інцидент стався в Кривому Розі на сортувальній станції Інгулець в Дніпропетровській області. Про це 7 вересня повідомило видання “Рудана“.

Напередодні 39-річна харків’янка потрапила під колеса товарного потяга. З’ясувалося, що жінка намагалася на ходу застрибнути в вагон, але не розрахувала відстань, впала на рейки та втратила стопу. Постраждалу доставили в місцеву лікарню. Медики кажуть, що зараз її життю нічого не загрожує.

Відомості про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 276 (“порушення правил експлуатації залізничного транспорту, що спричинили пошкодження середнього ступеня тяжкості”) КК України. Санкція статті передбачає від двох до восьми років ув’язнення.

У Харкові поїзд переїхав хлопця, що лежав на рейках

Нагадаємо, раніше в Харківській області потяг протаранив мікроавтобус. Вранці 25 червня в Кегичівському районі зіткнулися потяг і автофургон Volkswagen. У результаті ДТП постраждав 23-річний водій автомобіля, його доставили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, переломом основи черепа та численними синцями.

Коментарі