Харків’янка потрапила в скандал через російську рекламу

Харків’янка потрапила в скандал, прорекламувавши на своїй сторінці російський проект. Про це стало відомо 24 листопада.

На сторінці Instagram-блогера та учасниці телешоу “Супермама” Діани Бакід користувачі виявили пост з рекламою сайту ідей з розвитку Росії від Дмитра Давидова. На фото дівчина тримає рекламний проспект цього проєкту. У матері трьох дітей, яка називає себе екстрасенсом та “експертом жіночих доль”, 1 мільйон підписників.

Харківська кондитерська потрапила в скандал через рекламу тортів до 23 лютого

“Пишатися нашою країною можна тільки тому, що в ній є ще сильні уми, що направляють свій енергетичний потік в ім’я спільного майбутнього – так, наприклад, підприємець Дмитро Давидов запропонував свій план розвитку країни. Вважаю, що такий проєкт – великий подарунок для нашої держави, і вона повинна його підтримати!” – таким текстом блогерка супроводила своє фото.

Після розголосу Діана видалила цей рекламний пост зі своєї сторінки. На зазначені в соцмережах номери телефонів блогер не відповідає.

9445901500249ae6875a1f3afa3141e2.jpeg

Пости з рекламою проєкту перебудови РФ на своїх Instagram-сторінках розміщували комік Максим Галкін, співак Микола Басков та інші російські знаменитості. Статті про 20 ідей з’явилися в багатьох російських виданнях. Журналісти “Російської служби Бі-бі-сі” провели розслідування та з’ясували, що рекламна кампанія проєкту Дмитра Давидова може коштувати пів мільярда рублів. При цьому, хто такий Дмитро Давидов, невідомо. Розслідувачі припустили, що це може бути кремлівський проєкт, бізнесмен, близький до російської влади, або співвласник казахстанської букмекерської контори, що знаходиться в розшуку.

У Харкові звільнили продавщицю, яка нахамила покупниці після прохання говорити українською

Нагадаємо, раніше невістка покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Юлія Привалова потрапила в скандал через неоднозначний жарт про бандерівців. Дівчина опублікувала анекдот біля фото з чоловіком на тлі Червоної площі в Москві. Скріншот зі сторінки Юлії Привалової виклав у Facebook громадський діяч Сергій Стерненко та закликав бойкотувати продукти, які Юлія випускає під ТМ Yaro. Дана публікація була гостро сприйнята користувачами соціальних мереж. Пізніше дружина сина Кернеса вибачилася за анекдот.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі