Харків’янка, у якої забрали собаку через знущання, завела нових вихованців

КП “Центр поводження з тваринами” хоче конфіскувати у харків’янки тварин, які утримуються в неналежних умовах. Два роки тому співробітники виконавчої служби за рішенням суду вже вилучили у жінки собаку, над якою вона знущалася, але пенсіонерка зібрала у квартирі нових тварин.

У Харкові жінка посеред вулиці задушила кішку – поліція

За словами сусідів, зараз у харків’янки є чотири собаки та кішка. Собаки ніколи не гуляли, виють і б’ються, особливо по ночах. Також сусіди підозрюють, що жінка б’є вихованців. Можливості повноцінно годувати їх вона не має. Представнику “Центру поводження з тваринами” господиня двері квартири не відчинила.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kpuDoQKBeG4

 

У КП повідомили, що вживають усіх заходів для допомоги тваринам і будуть домагатися їх конфіскації. Але оскільки ця процедура дуже стресова для вихованців, КП просить зоозахисних організацій допомогти жінці прилаштувати собак у хороші руки та не доводити справу до вилучення.

У Харкові п’ятьох цуценят викинули з вікна: тварини загинули

Нагадаємо, раніше в Харківській області діти жорстоко вбили собаку. Інцидент стався в одному з сіл Чугуївського району. Місцеві жителі повідомили в поліцію про те, що бачили, як неповнолітні діти перевозять у садовій тачці мішок з плямами крові. Правоохоронці, які прибули на місце, виявили в мішку тіло собаки з ознаками насильницької смерті. Виявилося, що діти 10 і 14 років жорстоко вбили тварину. За словами дітей, вони зробили це “за гроші”, які дала їм власна мати. Жінка ж при спілкуванні з поліцейськими цей факт заперечувала. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “жорстоке поводження з тваринами” (ст. 299 Кримінального кодексу України).

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі