У Харкові рятувальники виштовхали машину з палаючого гаража

У Новобаварському районі Харкова рятувальники загасили пожежу у дворі приватного будинку. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

В Харькове во время движения загорелся трамвай

Вчора о 23:29 на гарячу лінію надійшла інформація про НП на вулиці Григорівській. Спочатку загорілася господарська споруда, а з неї полум’я поширилося на гараж.

На місце події виїжджали чотири екіпажі рятувальників. До моменту їх прибуття загальна площа загоряння склала 100 квадратних метрів. Вогонь також погрожував автомобілю ВАЗ-2101, який стояв у гаражі. Щоб врятувати машину, бійці ДСНС зрізали замок та виштовхали її назовні.

Фото: ДСНС у Харківській області

О 23:55 рятувальникам вдалося зупинити поширення полум’я, а о 01:25 — повністю загасити його. Причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

У Харкові чоловік намагався спалити себе на очах у патрульних (Відео)

Нагадаємо, раніше під Харковом в гаражному кооперативі згорів легковик. Інцидент стався в селищі Солоницівка. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття легковий автомобіль ВАЗ-2107 був охоплений полум’ям. Рятувальники загасили машину, ніхто не постраждав.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі