Харків’янка увійшла в топ-5 кращих футбольних арбітрів світу

Харків’янка Катерина Монзуль в черговий раз увійшла до списку кращих футбольних суддів серед жінок. Третій рік поспіль престижну нагороду отримала француженка Стефані Фраппар. Про це повідомляє Міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS).

Реконструкція на “Металісті” вийшла на фінішну пряму (Відео)

Раніше Монзуль вже неодноразово була представлена в цьому рейтингу – у 2015 році вона була визнана кращою у світі, а через 12 місяців зайняла II місце. Але в останні роки лідером стала Фраппар, яка цього разу зуміла набрати 155 балів. Слідом за нею фінішувала росіянка Анастасія Пустовойтова (60 очок), а замкнула трійку лідерів суддя зі Швейцарії Естер Шойблі (25). Представниця України посіла четверте місце з результатом у 20 балів.

Цього року Катерина Монзуль працювала на матчах УПЛ, відбору на Чемпіонат світу-2022, а також на поєдинках Ліги Європи.

Харків’янка увійшла до трійки кращих футбольних арбітрів десятиліття

Нагадаємо, раніше харків’янин завоював “золото” на чемпіонаті світу з вільної боротьби. Змагання серед борців до 23 років проходили в Сербії з 1 по 7 листопада. Харків’янин Мухаммед Алієв завоював золоту медаль у боротьбі вільним стилем у ваговій категорії до 86 кілограмів. Спортсмен провів чотири поєдинки, в яких переміг суперників з Узбекистану, Німеччини та Росії, а у фіналі — іранця Саджада Гхолами з рахунком 11:4.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі