Харків’янки завоювали дві корони на конкурсі краси

Дві дівчини з Харкова завоювали нагороди у фіналі національного конкурсу Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021. Учасниці з усієї країни боролися за право поїхати на міжнародні змагання, які відбудуться наступного року в Бразилії. Про це повідомили на сторінці конкурсу в Facebook.

Харків’янка виграла конкурс “Міс Україна-2019”

За рішенням суддів звання Miss Top of the World Plus Size Ukraine 2021 отримала візажистка Євгенія Чумакова-Ярошенко. Харків’янка є чемпіонкою України в номінації “подіумний макіяж” і призером чемпіонату Європи OMC HairWorld 2021 в номінації “креативне весілля”. Ще одну нагороду отримала наша землячка Галина Черепня. Юристку та ексчиновницю ХОДА визнали MS Ukraine Plus Size Queen 2021.

d1600f9-lar-0539.jpg
Галина Черепня (в центрі). Фото: tabloid.pravda.com.ua

Нагадаємо, раніше курсантка з Харкова виграла грант на 100 тисяч гривень. Основною метою програми стало поширення ідей гендерної культури в нашій країні. Фінансову підтримку ініціативи здійснював Європейський Союз. Харків’янка з Академії Нацгвардії розробила проєкт #Тіщозмоглі, розрахований на кадетів та ліцеїстів. Ініціатива передбачала навчання ораторському мистецтву та лідерству. В рамках гранту Христина Бойчук отримала 100 тисяч гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі