Харків’янку визнали найкращою атлеткою року

Харків’янка Ганна Васюк завоювала нагороду Федерації найсильніших атлетів України та перетягування канату. Її визнали найкращою спортсменкою 2021 року і в лютому планують вручити спеціальний приз. Про це повідомили на сторінці Федерації в Instagram.

Харківську спортсменку нагородили орденом Княгині Ольги

У році, що минає, дівчина стала володаркою національного кубка, чемпіонкою України з лог ліфту та двоборства, срібною призеркою з богатирської тяги. Вона також успішно виступила на турнірі зі стронгмену Arnold Classic Europe, який пройшов в Іспанії. Таким чином, Ганні Васюк вдалося випередити киянку Олександру Мелешко та Юлію Шенкаренко з Дніпра.

Світоліна виграла десятий титул в кар’єрі та заробила майже $200 тисяч

Нагадаємо, раніше в Польщі відбувся молодіжний чемпіонат світу з шашок-100. Українська команда завоювала на ньому чотири нагороди-дві золоті, срібну та бронзову. У змаганнях взяли участь 200 спортсменів з різних країн. Медалі розігрувалися в чотирьох вікових категоріях. Володарями нагород вищої проби стали Андрій Блоха (Дніпропетровська область) і Лев Порецький (Київ). Останній також взяв срібло в бліці. А володаркою бронзової медалі стала харків’янка Катерина Мусієнко.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі