Юна харків’янка взяла бронзову медаль на чемпіонаті світу

У Польщі відбувся молодіжний чемпіонат світу з шашок-100. Українська команда завоювала на ньому чотири нагороди – дві золоті, срібну та бронзову. Про це інформує пресслужба ХОДА.

Харківський велогонщик завоював дві медалі на турнірі в Чехії

У змаганнях взяли участь 200 спортсменів з різних країн. Медалі розігрувалися в чотирьох вікових категоріях. Володарями нагород вищої проби стали Андрій Блоха (Дніпропетровська область) та Лев Порецький (Київ). Останній також взяв срібло в бліці. А володаркою бронзової медалі стала харків’янка Катерина Мусієнко.

Наша спортсменка набрала 13 очок. Стільки ж було у росіянки Маргарити Федорової, але вона випередила українку за додатковими показниками. Перше місце посіла представниця РФ Діана Алексєєва.

Харківський національний університет отримав престижну нагороду

Нагадаємо, харків’янка виграла чемпіонат Європи з тхеквондо. Наша землячка дійшла до фіналу, де її суперницею стала ще одна українка – Марія Романенко з Хмельницької області. Але Дарина виявилася сильнішою і стала володаркою золотої медалі. Ще одну нагороду в скарбничку Харківської області принесла Софія Плахтій. На її рахунку срібло в категорії до 41 кілограма (переможцем стала спортсменка з Польщі).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі