Хлопчика, на якого впали футбольні ворота, переводять з реанімації

Шестирічний хлопчик, якого придавили футбольні ворота на шкільному спортмайданчику в Харкові, знаходиться в задовільному стані. Про це під час брифінгу повідомив директор обласного департаменту охорони здоров’я Максим Хаустов, передало “Суспільне“.

За словами Хаустова, у дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій мозку і перелом склепіння черепа. Зараз хлопчик у свідомості, рухливий, батьки перебувають з ним поруч. Дитину вже хочуть перевести з реанімації у відділення дитячої нейрохірургії.

Школа в Харкові, в якій футбольні ворота придавили дитини, відкрилася рік тому – ХОДА

Нагадаємо, НП сталася ввечері 14 вересня на полі приватного ліцею “Перша українська школа”. Приїхала бригада швидкої допомоги виявила шестирічного хлопчика без свідомості, поруч з ним лежали металеві футбольні ворота. У дитини діагностували відкриту черепно-мозкову травму і доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 275 (“порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд”). При цьому в ОДА розповіли, що піти з перевіркою в приватний навчальний заклад зможуть тільки після заяви батьків, громадської організації або правоохоронців.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі