Ховав психотропні речовини в обігрівачі: під Харковом затримали наркокур’єра – поліція

Фігуранту загрожує до восьми років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними слідства, 20 жовтня в селищі Циркуни поліцейські звернули увагу на підозрілого чоловіка. 25-річний місцевий житель, якого раніше неодноразово притягували до відповідальності за поширення наркотиків, ніс велику коробку з обігрівачем.

У двох медцентрах Харкова торгували рецептами на психотропи – поліція

Під час огляду всередині електроприладу правоохоронці виявили пакети з кристалічною речовиною, схожою на PVP, загальною вагою один кілограм. Чоловік зізнався поліцейським, що він працює “закладчиком” і співпрацює з нелегальним інтернет-магазином.

7.jpg

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (“незаконне виробництво і збут заборонених речовин”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

У Харкові патрульний розкладав закладки, перебуваючи на службі, – прокуратура

Нагадаємо, раніше в гуртожитку ХНУВС співробітники військової прокуратури спільно з поліцією затримали курсанта, якого підозрюють у торгівлі наркотиками. Сержанта затримали на території військового містечка після збуту канабісу “клієнтові”. Силовики встановили, що хлопець зберігав у гуртожитку і систематично збував наркотики, в тому числі й іншим учням.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі