У Росії від коронавірусу померла актриса, уродженка Харківської області Ніна Русланова

Артистка померла у віці 75 років. Про це сьогодні повідомили в гільдії акторів кіно Росії, передає видання Meduza.

Як розповіла директор Гільдії Валерія Гущина, Ніна Русланова померла 21 листопада після тривалої хвороби — раніше актриса заразилася коронавірусом і останні 10 днів перебувала в реанімації. 11 листопада жінку у важкому стані госпіталізували в московську лікарню, лікарі діагностували у неї пневмонію і порушення серцевого ритму.

Адвокат, футболіст і вчені: кого втратив Харків у 2021 році

Ніна Русланова народилася 5 грудня 1945 року в місті Богодухові під Харковом. У двомісячному віці вона потрапила в дитбудинок. Пізніше вона сама вибрала собі прізвище Русланова, як у співачки Лідії Русланової. У 1960 — му вона закінчила будівельне училище як штукатур, вступила до Харківського театрального інституту, а потім – до театрального інституту імені Щукіна в Москві. З 1969 року служила в театрі імені Вахтангова, в 1985-1988 роках — в театрі імені Маяковського, з 1987-го — в театрі імені Симонова.

Від коронавірусу померли двоє письменників харківського видавництва

Нагадаємо, 15 листопада від ускладнень, викликаних COVID-19, помер відомий харківський скульптор Сейфаддін Гурбанов. Чоловік перебував у Туреччині на відпочинку з сім’єю.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі