Кандидата в мери Харкова обікрали в поїзді

Один з претендентів на пост градоначальника Денис Ярославський заявив про те, що під час поїздки з Києва до Харкова у нього пропала сумка з документами, грошима і ноутбуком. Про це він повідомив 6 жовтня на своїй сторінці в Facebook.

“Я прокинувся зараз в поїзді, під’їжджаю до Харкова. І звернув увагу, що зі столу у мене пропала сумка з MacBook, документами, грошима та особистими речами. Проспав. Буває. Пам’ятайте всі наші розмови про те, що на маршрути потрібно повернути співробітників поліції, які займалися б супроводом поїздів? Вони так і залишилися розмовами”, – сказав Ярославський, додавши, що не сподівається відшукати пропажу.

Коли на станції Ярославський прийшов писати заяву в поліцію, в той момент ще двоє потерпілих скаржилися на пропажу. У одного з пасажирів поїзда пропав телефон, у другого – смартфон і кросівки.

 

 

13 претендентів на місце: досьє на кандидатів в мери Харкова

Нагадаємо, напередодні член фракції “Опозиційна платформа – “За життя” у Харьковській міськраді Андрій Лесик опублікував знімки розбитого вікна в своєму авто і заявив про напад. На фото видно розбите заднє скло автомобіля. За яких обставин стався інцидент, поки не відомо. Сам Лесик пов’язує подію з виборами мера, хоча в виборчих перегонах участі не бере.

Коментарі